Openbaar

Laco_Strandbad_Nuenen

Renovatie Laco Strandbad Nuenen

Het uitgangspunt voor de renovatie van Strandbad Nuenen is om met minimale ingrepen het bestaande strandpaviljoen en horeca te upgraden met een uitstraling van een ‘strandpaviljoen/ beachclub’.
StrandZuid2_Amsterdam_RAI

Paviljoen Strand Zuid 2.0 Amsterdam RAI

In een besloten prijsvraag heeft BINT een ontwerp gemaakt voor een horecagelegenheid. Strand Zuid 2.0 zoekt aansluiting bij de bestaande kwaliteiten van de omgeving en biedt versterking aan de Amsterdam RAI als geheel.
52Noord_Amsterdam

Horecapaviljoen Amstelkwartier, Amsterdam

In opdracht van 52º NOORD heeft BINT een multifunctioneel horecapaviljoen ontworpen waar horeca, detailhandel, multifunctionele ruimte, parkeren en woning onder één dak zijn samengebracht.
Paviljoen_TheCoast_Monster

Paviljoen The Coast Monster

In opdracht van paviljoen The Coast heeft BINT in een bouwteam met aannemer K&A een nieuw jaarrond paviljoen in Monster ontworpen.
HDM_Den_Haag

Renovatie HDM Den Haag

Het ontwerp van BINT is door Hockeyclub HDM als beste beoordeeld. Fasering is een belangrijk thema. Fase1 betreft renovatie van de sporthal, fase2 het clubhuis
Paviljoen_Copacabana_Scheveningen

Paviljoen Copacabana Scheveningen

Voor Beachclub Copacabana heeft BINT een seizoensgebonden paviljoen ontworpen aan de nieuwe boulevard in Scheveningen.
Horecapaviljoen_Delftse_Hout

Horecapaviljoen Delftse Hout

Het programma bestaat uit horeca met terras en een reddingbrigade. De functies worden opgesplitst in twee volumes met het terras als bindend element.
Kinderdagverblijf_Spaarnwoude

Kinderdagverblijf Spaarnwoude

De boerderij als kinderdagverblijf, met een functionele transformatie; van woonhuis, stal, hooiberg naar wonen, verzorgen, spelen/leren.

1 2 3   »